Bir Tek Sen Gelmedin - Flört - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bir Tek Sen Gelmedin - Flört

Am
Yol aldik, beraber rüzgarla
                                Dm
Bir tek benim Adim kaldi
                             Am
Güzel bir gün bekledim, bu gün için
Em                                 Am   E
Onu da bana sen çok gördün

Am
Geriye döndüm, olduium yerde
                               Dm
Sular bile döndü geriye
                                Am
Mutlu olduium günlerde oldu
B7                                    E
O zaman yanimda sen vardin

Dm                                Am      F
Bir tek sen gelmedin yanima neden
Dm             E                 Am
Yoksa beni hiç mi sevmedin

Dm           G                   Cmaj7   F
Bir tek sen gelmedin yanima neden
Dm             E                 Am
Yoksa beni hiç mi sevmedin

Am
Affetmesen de fark etmez
                                 Dm
Ben çoktan affettim seni
                          Am
Benimki bir beklenti deiil
B7                                E
Gökyüzü mavidir deiiimez

Söz & müzik : ozan kotra

Söyleyen : Flört - Bu gitar akoru 2346 kez okundu

Flört şarkıları

+ Atabari
+ Bir Tek Sen Gelmedin
+ Bize Derviiler Geldi
+ Bu Havalarda Dönme Bana
+ Cemiyette Piiiyoruz
+ Denize Doiru
+ iakalar
+ istanbul
+ Manolya
+ Maviyim
+ Modern Ortam Romantikleri
+ Tek Arzum
+ Yalnizlik Mevsimi
+ Yanlizlik Mevsimi

+ Çareler Çaresiz ( 81603 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52413 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49303 )
+ Zor ( 47333 )
+ Damla Damla ( 46480 )
+ Söz Vermiitin ( 46023 )
+ Ankara ( 45741 )
+ Git ( 41629 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40944 )