Yilan Hikayesi - Film Müzikleri - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yilan Hikayesi - Film Müzikleri

Am        Dm
Gün o gün gittiiinde düiün
F                      E
Aldattin kalbimi belki ailarsin
Am        Dm
Gün o gün aikimi düiün
F                     E
Ailattin ruhumu belki anlarsin

Am                                 Dm
Aikin bedeli,sanki korkudan baili dili
F
Sevda yanar uçar külleri
G
Ya bu nefrete ne demeli
Em                 Am
Yilanin hayat hikayesi

Am        Dm
Gün o gün gelmesen de düiün
F                    E
Kararan aikimi belki ailarsin
Am                   Dm
Gün o gün döndüiünde bana
F                    E
Sadece sarilir ya da ailarsan
Am
Ben ailarim

Am                                 Dm
Aikin bedeli,sanki korkudan baili dili
F
Sevda yanar uçar külleri
G
Ya bu nefrete ne demeli
Em                 Am
Yilanin hayat hikayesi

Söyleyen : Film Müzikleri - Bu gitar akoru 2555 kez okundu

Film Müzikleri şarkıları

+ Arka Sokaklar
+ Beni Affet (Neredesin Firuze)
+ Çocuklar Duymasin
+ Giderim Bu Diyardan
+ Hayat Bailari (Aria)
+ Hekimoilu (Kurtlar vadisi)
+ Ne Zulüm Ne Ölüm (Zerda)
+ Oy Asiye (Kurtlar Vadisi)
+ Yilan Hikayesi
+ Yildizlarin Altinda

+ Damla Damla ( 46419 )