Hekimoilu (Kurtlar vadisi) - Film Müzikleri - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hekimoilu (Kurtlar vadisi) - Film Müzikleri

C		  G	Fm
Hekimoglu derler benim aslima
		Am		C		
Aynali martin yaptirdim da narinim kendi nefsime
C		G	Fm
Konaklar yaptirdim döietemedim
		Am		C
Ünye fatsa bir oldu da narinim bai edemedim
C		G	Fm
Konaklar yaptirdim mermer direkli
		Am		C
Hekimoglu'nu sorarsan narinim demir yurekli
C		G	  Fm
Bahça armut dibinde kaymak yedin mii
		Am		C
Hekimoglu'nu görünce narinim budur dedin mii
C		G	Fm
Çiftlice muhtari puittur pezevenk
		Am		C
Hekimoglu geliyor narinim uçkur cozerek
C		G	Fm
Hekimoglu derler bir ufak uiak
		Am		C
Bir omuzundan bir omuzuna narinim yuz arma fiiek

Söyleyen : Film Müzikleri - Bu gitar akoru 2355 kez okundu

Film Müzikleri şarkıları

+ Arka Sokaklar
+ Beni Affet (Neredesin Firuze)
+ Çocuklar Duymasin
+ Giderim Bu Diyardan
+ Hayat Bailari (Aria)
+ Hekimoilu (Kurtlar vadisi)
+ Ne Zulüm Ne Ölüm (Zerda)
+ Oy Asiye (Kurtlar Vadisi)
+ Yilan Hikayesi
+ Yildizlarin Altinda

+ Çareler Çaresiz ( 81120 )
+ Bu Kez Anladim ( 66120 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48915 )
+ Zor ( 46981 )
+ Damla Damla ( 45982 )
+ Söz Vermiitin ( 45619 )
+ Ankara ( 45346 )
+ Git ( 41274 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40504 )