Hayat Bailari (Aria) - Film Müzikleri - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hayat Bailari (Aria) - Film Müzikleri

Am                F
Hayat yaianmaz ki tek baiina 
E               Am
Sevdiklerin olmadan
Am                F
içten bir gülüi yeter sana 
E              Am
Neiene neie katan

C     Dm  G     Am
Ah dünya  vah dünya                    ] 
C       Dm           E          Am     ]
Neler ettin bize hiç sormadan dünya    ]
C     Dm  G     Am                     ] N
Ah dünya  vah dünya                    ]
C       Dm        E          Am        ]
Neler ettin hayatimin bailarina        ]

Am               F
Hayat yaianmazki bir baiina 
E               Am
Sevenlerin olmadan
Am                F
içten bir yürek yeter 
E              Am
Sana acilari paylaian

------------------------------------------------------------
                                              BUiRA ERDEM
------------------------------------------------------------

Söyleyen : Film Müzikleri - Bu gitar akoru 1942 kez okundu

Film Müzikleri şarkıları

+ Arka Sokaklar
+ Beni Affet (Neredesin Firuze)
+ Çocuklar Duymasin
+ Giderim Bu Diyardan
+ Hayat Bailari (Aria)
+ Hekimoilu (Kurtlar vadisi)
+ Ne Zulüm Ne Ölüm (Zerda)
+ Oy Asiye (Kurtlar Vadisi)
+ Yilan Hikayesi
+ Yildizlarin Altinda

+ Çareler Çaresiz ( 81894 )
+ Bu Kez Anladim ( 66665 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52588 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49546 )