Çocuklar Duymasin - Film Müzikleri - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Çocuklar Duymasin - Film Müzikleri

Girii: D - Em - A - D   x 2

D               Em                   )
Ayni gemide yol alir                 )
A              D                     )
Ayri dümen tutariz bu evde           )
D               Em                   ) x 2
Sir dolu iu halimiz oynatir bizi     )
A                     D              )
Her gün yeni bir oyun içinde         )

    A                      D
Aah her gün yeni kurnazlik peiinde

D              A
Aman iit sakin kimse uyanmasin
Bm      Em        A           
Gizlice ayrilalim çocuklar duymasin

D              A                      )
Aman iit sakin kimse uyanmasin        )
Bm      Em        A             D     )  A
Gizlice ayrilalim çocuklar duymasin   )

Solo: D - A - Bm - Em - A - D   x 2

Söyleyen : Film Müzikleri - Bu gitar akoru 3031 kez okundu

Film Müzikleri şarkıları

+ Arka Sokaklar
+ Beni Affet (Neredesin Firuze)
+ Çocuklar Duymasin
+ Giderim Bu Diyardan
+ Hayat Bailari (Aria)
+ Hekimoilu (Kurtlar vadisi)
+ Ne Zulüm Ne Ölüm (Zerda)
+ Oy Asiye (Kurtlar Vadisi)
+ Yilan Hikayesi
+ Yildizlarin Altinda

+ Çareler Çaresiz ( 81816 )
+ Bu Kez Anladim ( 66624 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49490 )
+ Zor ( 47493 )
+ Damla Damla ( 46681 )
+ Söz Vermiitin ( 46162 )
+ Ankara ( 45911 )
+ Git ( 41788 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41145 )