Yaimur Olsam - Fikret Kizilok - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yaimur Olsam - Fikret Kizilok

Dm
Nerde görsem yan yan kaçar
Dm
Nerde görsem yan yan kaçar
Gm          Dm            A-dm
Bana bakar güler gider
Gm          Dm
Yanar kalbim atei saçar
A           Dm
Kan ve keder dolar gider

      (Solo)

Dm
Gahi uslu gahi deli
Dm
Gahi uslu gahi deli
Gm          Dm           A-dm
Sunam senden ayrilali
Gm          Dm
Garip halimi görmeli
A            Dm
Benzim sari solar gider

     (Solo)

Dm
Yaimur olsam yaia yaia
Dm
Yaimur olsam yaia yaia
Gm           Dm           A-dm
Terim, gözyaiim topraia
Gm             Dm
Veysel bailanmii bir baia
A           Dm
Gözyailarin siler gider

Söyleyen : Fikret Kizilok - Bu gitar akoru 2321 kez okundu

Fikret Kizilok şarkıları

+ A Leyli Leyli
+ Aikin Mapushane
+ Ama Babaciiim
+ Anadolu'yum
+ Ben Gidersem
+ Bir Harmanim Bu Akiam
+ Düiler
+ Dön de Biraz Halime Bak
+ Egoist Kumsal
+ Farketmeden
+ Gecenin Tam Üçünde
+ Gidiyorsun
+ Güzel Ne Güzel Olmussun
+ Gönül
+ Gözlerim Denizde
+ iarkidaki Maymun
+ iki Parça Can
+ iki Yitik Hasret
+ iniilerim Çikiilarim
+ Kalbim
+ Ninni
+ Oysa Ben
+ Rüya
+ Rüya Orjinal Akor
+ Serserinim
+ Sevda Çiçeii
+ Tek Baiina
+ Vurulmuium
+ Yaimur Olsam
+ Yeter Ki
+ Zaman Zaman
+ Ölesim Geldi