Gidiyorsun - Fikret Kizilok - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gidiyorsun - Fikret Kizilok

      D6-9 C    Bm   Am      C          Bm
Gidiyorsun beni bana birakip yalnizliia katlanip
      D6-9 C     Bm    Am    C        Bm
Gidiyorsun sende benim gibi ayriliia katlanip
Am       D              C    Bm     Am
Artik bir derin sizidir seni benden ayiran
C        Bm
Kalbimin kuytusundan
Am     D       Bm         C  Bm   Am
Artik bir ömür boyudur seni bana çaiiran
C            Bm
Kalbimin kuytusundan
D             C
Gece yarilari sokak lambalari
D           C
Penceremde telaili rüzgar
D             C
Okul çocuklari pür telai insanlar
G          F#       Em
Hiç birsey olmamii gibi
Am                  C
içimden kopup giden bir sen deiilsin
B7                 C           Em
Anilarim inançlarim gözyailarim var
Am                 C
Kendime gülümser bir halim olsada
Csus4        B7        Em
için için akan gözyaslarim var

Söyleyen : Fikret Kizilok - Bu gitar akoru 2215 kez okundu

Fikret Kizilok şarkıları

+ A Leyli Leyli
+ Aikin Mapushane
+ Ama Babaciiim
+ Anadolu'yum
+ Ben Gidersem
+ Bir Harmanim Bu Akiam
+ Düiler
+ Dön de Biraz Halime Bak
+ Egoist Kumsal
+ Farketmeden
+ Gecenin Tam Üçünde
+ Gidiyorsun
+ Güzel Ne Güzel Olmussun
+ Gönül
+ Gözlerim Denizde
+ iarkidaki Maymun
+ iki Parça Can
+ iki Yitik Hasret
+ iniilerim Çikiilarim
+ Kalbim
+ Ninni
+ Oysa Ben
+ Rüya
+ Rüya Orjinal Akor
+ Serserinim
+ Sevda Çiçeii
+ Tek Baiina
+ Vurulmuium
+ Yaimur Olsam
+ Yeter Ki
+ Zaman Zaman
+ Ölesim Geldi

+ Damla Damla ( 45967 )