Farketmeden - Fikret Kizilok - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Farketmeden - Fikret Kizilok

Bm                   Em
Susamii sularin akiii gibi
                      Bm
Çaresiz gözlerin bakiii gibi
                       Em
Kapinin ansizin çaliii gibi
                     Bm
Akrebin ateite yaniii gibi

Bm                A
Vazgeçip uzaktan senin yaninda
G                 Bm
Kendime cevapsiz soru sormuium
                   A                                       
Kaybolup giderken firtinalarda
G                  Bm
Gönlümce bir issiz ada bulmuium
Bm              Em             A            Bm
Fark etmeden , fark etmeden , fark etmeden senin olmuium

Bm                     Em
Güneiin gölgede kaliii gibi
                       Bm
Uykunun düilere daliii gibi
                        Em
Kalbimin nabzimda atiii gibi
                         Bm
Bir yolun bir yere variii gibi

Söyleyen : Fikret Kizilok - Bu gitar akoru 8537 kez okundu

Fikret Kizilok şarkıları

+ A Leyli Leyli
+ Aikin Mapushane
+ Ama Babaciiim
+ Anadolu'yum
+ Ben Gidersem
+ Bir Harmanim Bu Akiam
+ Düiler
+ Dön de Biraz Halime Bak
+ Egoist Kumsal
+ Farketmeden
+ Gecenin Tam Üçünde
+ Gidiyorsun
+ Güzel Ne Güzel Olmussun
+ Gönül
+ Gözlerim Denizde
+ iarkidaki Maymun
+ iki Parça Can
+ iki Yitik Hasret
+ iniilerim Çikiilarim
+ Kalbim
+ Ninni
+ Oysa Ben
+ Rüya
+ Rüya Orjinal Akor
+ Serserinim
+ Sevda Çiçeii
+ Tek Baiina
+ Vurulmuium
+ Yaimur Olsam
+ Yeter Ki
+ Zaman Zaman
+ Ölesim Geldi