Beni mi Buldu - Feyzan Doian - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni mi Buldu - Feyzan Doian

Em                           D
Sen bir rüzgarsin bir yaz yaimuru
Bm7             D           Em
Ah mutlu bitmez bu filmin sonu
Em                       D
Çalma gönlümü of çalma ruhumu
Bm7             D           Em
Ah mutlu bitmez bu filmin sonu

Em                D
Bula bula beni mi buldu
               Em
Bu kadersiz sevda
Em                D
Bula bula beni mi buldu
             Em
iu koca dünyada

Em                       D
Ah bu benmiyim ben ne haldeyim
Bm7             D                Em
Nedense içimde aci veren bir  korku
Em                       D
Ah bu benmiyim ben ne haldeyim
Bm7                 D            Em
Nedense her iarki beni anlatir oldu

Söyleyen : Feyzan Doian - Bu gitar akoru 1743 kez okundu

Feyzan Doian şarkıları

+ Beni mi Buldu

+ Çareler Çaresiz ( 81761 )
+ Bu Kez Anladim ( 66584 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52507 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49432 )
+ Zor ( 47440 )
+ Damla Damla ( 46620 )
+ Söz Vermiitin ( 46120 )
+ Ankara ( 45862 )
+ Git ( 41742 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41085 )