Unut Beni - Feridun Düzaiaç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Unut Beni - Feridun Düzaiaç

   Em                         
Bana hüzün yapma bu gece gelemem
         D       Am      C       D    Em
Bu gece bu kent benden tenha çekemem çekemem
   Em       Am      C       D              
Dumanlarim boiuyor ruhumun odalarini
               C             
Uyumak istiyorum birak sorulari

    Em            Am  C             D
içmiiim uçan kuilari ölü düilerim sarhoi
              C
Gözlerim düiüncelerimden efkarli

Em         Am        Em        Am      Em
Avut beni büyüt beni yalanlarla uyut beni

   G         D          C          D  G   D    C    Em 
Sakinleitir kurut beni gayri yok say unut beni unut beni
C       D     G        D
Yüreiim genii yollarim dar
 C                D         Em
Bana biraz yalan söyle bu gece ihtiyacim var

Söyleyen : Feridun Düzaiaç - Bu gitar akoru 2710 kez okundu

Feridun Düzaiaç şarkıları

+ Adi Sevda
+ Aik Çok Uzak
+ Aik Çok Uzak Orjinal
+ Aikin E Hali
+ Ailamiyorum
+ Ailarsan Düierim
+ Alev Alev
+ Ayni
+ Beni Birakma
+ Beni Unutma
+ Beni Vur
+ Beyaz
+ Boi Ders iarkisi
+ Buralar Soiuk
+ Buralardan Gitme
+ Cumartesi
+ Deli
+ Dipteyim Ben
+ Dipteyim Sondayim Depresyondayim
+ Düiler Sokaii
+ Düiler Sokaii -orjinal-
+ Düiler_sokaiiorjinal
+ Ela
+ F.D. :)
+ Gamli Uçak
+ Gölge
+ içimden iehirler Geçiyor
+ iyi Uykular
+ Lavinya
+ Nadas
+ Nenni
+ Oysa Ellerin
+ Paranoya
+ Paronoya
+ Sarhoi
+ Senin iarkin
+ Son Yapraiiydi Güzün
+ Söz Ver
+ Tesadüfler
+ Uçak
+ Unut Beni
+ Yalan
+ Yalnizliiim Sana Emanet
+ Yaninda
+ Yürüdüm

+ Çareler Çaresiz ( 81213 )
+ Bu Kez Anladim ( 66202 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52148 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48990 )
+ Zor ( 47053 )
+ Damla Damla ( 46098 )
+ Söz Vermiitin ( 45712 )
+ Ankara ( 45421 )
+ Git ( 41342 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40587 )