iyi Uykular - Feridun Düzaiaç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

iyi Uykular - Feridun Düzaiaç

Cm
Bu arayiiin bir buluiu
Ab                         Fm
Bu kayboluiun bir çikiii yok belki
              G
Belki var bilemem
Cm
Yaiamak bir mesai gibi
Ab                     Fm
Maaii az patronu çok bir ii
           G
Sanki mecburen
Fm              Cm
Oyunlarim umutlarim düilerim vardi
Fm                   G
Hepsi birden yarim kaldi
Fm            Cm
Maviye boyadiiim gökyüzüm vardi
Fm              G
Kuilarimi kimler çaldi

Cm                     Ab
Küçücükken kollarimdan taiiyordu yaiamak heyecani
Fm                 G
Parlakti bütün renkler
Cm
Büyüdükçe adimlarim 
Ab
Nasirlaitikça yüreiim 
Fm
Küçüldü anlam
                    G
Cebime siidi tüm iehirler
Fm
Uyuduk büyüdük ninni
           Cm
Bir doiduk kaç kez öldük ninni
Fm
Mutluluiu kaça böldük ki ninni
G                  Fm
Elimizde kalmadi ninni
  Cm    Fm      G
Ninni ninni bu hayat

Söyleyen : Feridun Düzaiaç - Bu gitar akoru 1600 kez okundu

Feridun Düzaiaç şarkıları

+ Adi Sevda
+ Aik Çok Uzak
+ Aik Çok Uzak Orjinal
+ Aikin E Hali
+ Ailamiyorum
+ Ailarsan Düierim
+ Alev Alev
+ Ayni
+ Beni Birakma
+ Beni Unutma
+ Beni Vur
+ Beyaz
+ Boi Ders iarkisi
+ Buralar Soiuk
+ Buralardan Gitme
+ Cumartesi
+ Deli
+ Dipteyim Ben
+ Dipteyim Sondayim Depresyondayim
+ Düiler Sokaii
+ Düiler Sokaii -orjinal-
+ Düiler_sokaiiorjinal
+ Ela
+ F.D. :)
+ Gamli Uçak
+ Gölge
+ içimden iehirler Geçiyor
+ iyi Uykular
+ Lavinya
+ Nadas
+ Nenni
+ Oysa Ellerin
+ Paranoya
+ Paronoya
+ Sarhoi
+ Senin iarkin
+ Son Yapraiiydi Güzün
+ Söz Ver
+ Tesadüfler
+ Uçak
+ Unut Beni
+ Yalan
+ Yalnizliiim Sana Emanet
+ Yaninda
+ Yürüdüm