Düiler Sokaii -orjinal- - Feridun Düzaiaç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Düiler Sokaii -orjinal- - Feridun Düzaiaç

Kapo 4

(Unutmayin arkadailar sadece kapo 4 ten çalacaksiniz yoksa
Orjinal ton olmaz)

Am                        Bb            Gm
Ben kuslardan da küçüktüm bir gece vaktiydi
          Bb         Am
Ask tuttu elimden benim
                         Bb              Gm
Geçtim düsler sokagindan bir gece vaktiydi
Dm        Bb         Am
Ceplerimde haciyatmazlar

  ( Am
  ( Yagmur yagsa uykum kaçsa
  (           Gm              Bb
  ( Bir kus konsa badi parmagima
  ( Gm Bb     Am
  ( Aglardim bir basima

  ( Am                             )
  ( Sevdadandir, sevdadandir        )
  (         Gm             Bb        )
  ( Sevdadandir dedi annem aldirma  ) 2
  ( Gm Bb    Am                     )
  ( Aldirma gel yanima              )

Am                      Bb            Gm
Kaç mevsim ask pazarinda geçti yalanlarla
           Bb         Am
Düs sattim aldanmislara
Am                     Bb             Gm
Aklim kaçiverdi elimden bir gece vaktiydi
Dm         Bb           Am
Sevdigim baska sevenim baska

Söyleyen : Feridun Düzaiaç - Bu gitar akoru 4009 kez okundu

Feridun Düzaiaç şarkıları

+ Adi Sevda
+ Aik Çok Uzak
+ Aik Çok Uzak Orjinal
+ Aikin E Hali
+ Ailamiyorum
+ Ailarsan Düierim
+ Alev Alev
+ Ayni
+ Beni Birakma
+ Beni Unutma
+ Beni Vur
+ Beyaz
+ Boi Ders iarkisi
+ Buralar Soiuk
+ Buralardan Gitme
+ Cumartesi
+ Deli
+ Dipteyim Ben
+ Dipteyim Sondayim Depresyondayim
+ Düiler Sokaii
+ Düiler Sokaii -orjinal-
+ Düiler_sokaiiorjinal
+ Ela
+ F.D. :)
+ Gamli Uçak
+ Gölge
+ içimden iehirler Geçiyor
+ iyi Uykular
+ Lavinya
+ Nadas
+ Nenni
+ Oysa Ellerin
+ Paranoya
+ Paronoya
+ Sarhoi
+ Senin iarkin
+ Son Yapraiiydi Güzün
+ Söz Ver
+ Tesadüfler
+ Uçak
+ Unut Beni
+ Yalan
+ Yalnizliiim Sana Emanet
+ Yaninda
+ Yürüdüm

+ Çareler Çaresiz ( 81819 )
+ Bu Kez Anladim ( 66626 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49492 )
+ Zor ( 47495 )
+ Damla Damla ( 46684 )
+ Söz Vermiitin ( 46164 )
+ Ankara ( 45915 )
+ Git ( 41791 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41149 )