Boi Ders iarkisi - Feridun Düzaiaç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Boi Ders iarkisi - Feridun Düzaiaç

Am		            Dm
Ben bir zaman kaybiyim, beni boiver hocam! 
Am		          Dm
Düilerimden geçenleri kitaplarda bulamicam 
F 			      G
Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne, 
Dm	     Am
Ben içimde boiulurken...
F			         G 
Hala aikin olduiu bir yer varsa söyle;
Dm		  E
dokunulmazsam ölücem
.... 
Am			          G		            
Kendimi kendimden çikartsam sifir kalmaz  	) N
F			      E		        ) A
Bu matematik bizi kandiriyor hocam		) K	
Am			       	    G		) A	 
Elde var sorular... gözyailari... boi umutlar..	) R
F                    E			        ) A
Hesaplar tutmaz.. Tutmaz hocam!		        ) T

Am	          Dm
iu hayat bilgisi ne aiir dersmii hocam 
Am	                Dm
Düiündüm, kararliyim; Ben adam olamicam! 
F		       G 
Madem her iey basit bi formül, 
Dm	              Am
Mutluluiu söylesin kimya! 
F			 G
Benim kimyam feci halde bozuldu;
Dm		         E	 
Anlamsiz geliyo bana dünya

NAKARAT

Söyleyen : Feridun Düzaiaç - Bu gitar akoru 4389 kez okundu

Feridun Düzaiaç şarkıları

+ Adi Sevda
+ Aik Çok Uzak
+ Aik Çok Uzak Orjinal
+ Aikin E Hali
+ Ailamiyorum
+ Ailarsan Düierim
+ Alev Alev
+ Ayni
+ Beni Birakma
+ Beni Unutma
+ Beni Vur
+ Beyaz
+ Boi Ders iarkisi
+ Buralar Soiuk
+ Buralardan Gitme
+ Cumartesi
+ Deli
+ Dipteyim Ben
+ Dipteyim Sondayim Depresyondayim
+ Düiler Sokaii
+ Düiler Sokaii -orjinal-
+ Düiler_sokaiiorjinal
+ Ela
+ F.D. :)
+ Gamli Uçak
+ Gölge
+ içimden iehirler Geçiyor
+ iyi Uykular
+ Lavinya
+ Nadas
+ Nenni
+ Oysa Ellerin
+ Paranoya
+ Paronoya
+ Sarhoi
+ Senin iarkin
+ Son Yapraiiydi Güzün
+ Söz Ver
+ Tesadüfler
+ Uçak
+ Unut Beni
+ Yalan
+ Yalnizliiim Sana Emanet
+ Yaninda
+ Yürüdüm

+ Söz Vermiitin ( 45945 )
+ Ankara ( 45656 )
+ Git ( 41562 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40837 )