Beni Unutma - Feridun Düzaiaç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Unutma - Feridun Düzaiaç

(Bbm Db / D# Bbm Db C7) x2

Fm
Ne konuiuyor bu insanlar
D#                           C7
Ne kadar uzak kelimeler anlamdan
Fm                        D#               C7
Aynama bir yabanci sizmii bakiyor bana uzaktan

Bbm                    Db          C7         )
Sensizlikten kalan en aci gerçeiim hiçliiim   )
Bbm                                           )
Ucuz basit ve siradan                         ) A
 Db                      C7                   )
Pazara çikmii gibi sanki ipliiim ipliiim      )

  Fm                      Bbm                   )
Hayat beni unutsa da sen unutma                 )
   Db                          C7               ) B
Adimi unutacak kadar kaybettim kendimi olsun    )

         Fm  Cm   )
Beni unutma       ) C x2

(Bbm Db / D# Bbm Db C7) x2

Fm
Bir uçurumun en ucundayim
D#                        C7
 O kadar yokum ki görmüyorlar
Fm
Kalbim susmuilar yeri
D#                     C7
 Kuilar korkup kaçmiyorlar

Tekrar A
Tekrar B

Tekrar C x2

(Bbm Db / D# Bbm Db C7) x2

Tekrar A

  Fm Cm Fm Cm Fm Cm
Hayaaaaaaaat

Ahmetdalbaz@e-kolay.net

Söyleyen : Feridun Düzaiaç - Bu gitar akoru 3439 kez okundu

Feridun Düzaiaç şarkıları

+ Adi Sevda
+ Aik Çok Uzak
+ Aik Çok Uzak Orjinal
+ Aikin E Hali
+ Ailamiyorum
+ Ailarsan Düierim
+ Alev Alev
+ Ayni
+ Beni Birakma
+ Beni Unutma
+ Beni Vur
+ Beyaz
+ Boi Ders iarkisi
+ Buralar Soiuk
+ Buralardan Gitme
+ Cumartesi
+ Deli
+ Dipteyim Ben
+ Dipteyim Sondayim Depresyondayim
+ Düiler Sokaii
+ Düiler Sokaii -orjinal-
+ Düiler_sokaiiorjinal
+ Ela
+ F.D. :)
+ Gamli Uçak
+ Gölge
+ içimden iehirler Geçiyor
+ iyi Uykular
+ Lavinya
+ Nadas
+ Nenni
+ Oysa Ellerin
+ Paranoya
+ Paronoya
+ Sarhoi
+ Senin iarkin
+ Son Yapraiiydi Güzün
+ Söz Ver
+ Tesadüfler
+ Uçak
+ Unut Beni
+ Yalan
+ Yalnizliiim Sana Emanet
+ Yaninda
+ Yürüdüm

+ Çareler Çaresiz ( 81819 )
+ Bu Kez Anladim ( 66626 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49492 )
+ Zor ( 47495 )
+ Damla Damla ( 46684 )
+ Söz Vermiitin ( 46164 )
+ Ankara ( 45915 )
+ Git ( 41791 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41149 )