Aik Çok Uzak - Feridun Düzaiaç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Çok Uzak - Feridun Düzaiaç

Kapo 3

Em
Ne kadar yol gitsem de
Am
Uzak hep uzak
Am                Em
Uzar gider bu hikaye
C              D
Enseme vur tak lokmami al
C               D
Bir gülüver bak kalbim senin
C               D
Kullan. kullan. sonra birak
C                 D
Yok ne sahibim ol ne de benim
Am       Em
Aik çok uzak
Am       Em
Aik çok uzak

D        C        Em
Aaaaaaaaaaaaaaaah çok uzak
Em
O kadar dolmuium ki
Em
iu boiluiun içinde
Am                 Em
Bir eskici dükkani var
D              C
Gözlerimin içinde

By ghostweb

Söyleyen : Feridun Düzaiaç - Bu gitar akoru 2629 kez okundu

Feridun Düzaiaç şarkıları

+ Adi Sevda
+ Aik Çok Uzak
+ Aik Çok Uzak Orjinal
+ Aikin E Hali
+ Ailamiyorum
+ Ailarsan Düierim
+ Alev Alev
+ Ayni
+ Beni Birakma
+ Beni Unutma
+ Beni Vur
+ Beyaz
+ Boi Ders iarkisi
+ Buralar Soiuk
+ Buralardan Gitme
+ Cumartesi
+ Deli
+ Dipteyim Ben
+ Dipteyim Sondayim Depresyondayim
+ Düiler Sokaii
+ Düiler Sokaii -orjinal-
+ Düiler_sokaiiorjinal
+ Ela
+ F.D. :)
+ Gamli Uçak
+ Gölge
+ içimden iehirler Geçiyor
+ iyi Uykular
+ Lavinya
+ Nadas
+ Nenni
+ Oysa Ellerin
+ Paranoya
+ Paronoya
+ Sarhoi
+ Senin iarkin
+ Son Yapraiiydi Güzün
+ Söz Ver
+ Tesadüfler
+ Uçak
+ Unut Beni
+ Yalan
+ Yalnizliiim Sana Emanet
+ Yaninda
+ Yürüdüm