Yedi Tepe Dar Gelir - Ferhat Göçer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yedi Tepe Dar Gelir - Ferhat Göçer

Intro Am Em G Am
      G Am F G F Em(x2)
Am
Yedi tepe dar gelir
G
Sen gittin gideli  (2 tekrar ian)
Dm
Yüzüm gülmez oldu
      G  F Em
Hadi dön geri

Am            Em
Kara sevdalandiiim
G              Am
Hasretinle yandiiim
G             Am
Can beni terk etmeden
F             G F Em
Yetii cennet saydiiim

G
Gönül yarasi bu
Am
ilaci yoktur           (2 tekrar)
              G  F Em
Senden gayri dilberim

En baia dön (yedi tepe paragrafi iki tekrar)
Solo: Am Em G Am
      G Am F G F Em(x2)
(En baia dön sonuna kadar ayni iekilde tekrarla)
Mansur özel 19 05 2008

Söyleyen : Ferhat Göçer - Bu gitar akoru 3494 kez okundu

Ferhat Göçer şarkıları

+ Aiklarin En Güzeli
+ Biri Bana Gelsin
+ Biri Bana Gelsin Orjinal Tabli
+ Bizim iarkimiz
+ Bizim iarkimiz ***
+ Bu Bizim iarkimiz
+ Cennet
+ Dola Dola
+ Dön Diyemedim
+ Gidemem
+ Yastayim
+ Yedi Tepe Dar Gelir
+ Yolun Açik Olsun

+ Çareler Çaresiz ( 81388 )
+ Bu Kez Anladim ( 66348 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52270 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49136 )
+ Zor ( 47203 )
+ Damla Damla ( 46280 )
+ Söz Vermiitin ( 45872 )
+ Ankara ( 45562 )
+ Git ( 41488 )