Bu Bizim iarkimiz - Ferhat Göçer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Bizim iarkimiz - Ferhat Göçer

Bm                         Am              Em      Bm
Dönmez olsun, dönmez olsun sensiz bu dünya dönmez olsun
Bm                         Am            Em       Bm
Sönmez olsun, sönmez olsun içimdeki atei sönmez olsun

Bm               D    Em               Am
Bu iarki bizim olsun, aikimiz son söz olsun
G               Em  Am  C         Bm
Gönlümün pinarinda adin ceylanim olsun  x2

Bm                         Am                 Em      Bm
Görmez olsun, görmez olsun sensiz bu gözlerim görmez olsun
Bm                         Am               Em      Bm
Geçmez olsun, geçmez olsun sensiz bu ömrüm geçmez olsun

Bm              D      Em              Am
Bu iarki bizim olsun, aikimiz son söz olsun
G              Em  Am   C         Bm
Gönlümün pinarinda adin ceylanim olsun    x2

Bm                         Am           Em      Bm
Gelmez olsun, gelmez olsun ayrilik bize gelmez olsun
Bm             D      Em             Am
Bu iarki bizim olsun, aikima son söz olsun
G              Em  Am   C          Bm
Gönlümün pinarinda adin ceylanim olsun    x2

Ersen altintai

Söyleyen : Ferhat Göçer - Bu gitar akoru 3188 kez okundu

Ferhat Göçer şarkıları

+ Aiklarin En Güzeli
+ Biri Bana Gelsin
+ Biri Bana Gelsin Orjinal Tabli
+ Bizim iarkimiz
+ Bizim iarkimiz ***
+ Bu Bizim iarkimiz
+ Cennet
+ Dola Dola
+ Dön Diyemedim
+ Gidemem
+ Yastayim
+ Yedi Tepe Dar Gelir
+ Yolun Açik Olsun

+ Çareler Çaresiz ( 81550 )
+ Bu Kez Anladim ( 66455 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52383 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49269 )
+ Ankara ( 45700 )
+ Git ( 41604 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40897 )