Biri Bana Gelsin - Ferhat Göçer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Biri Bana Gelsin - Ferhat Göçer

Em         F          G   F
Saçmalama nolur çare çok nasil gidersin
Em         F           G    F
istediiin heriey sanki yok deier mi dersin
Em          F      G     F
Baikalari bilmez görmez oof nasil bir duygu
Em       F        G       F
Al elini kalbime bir kor iite gerçek bu
Em          F           Em        F
Heryer soiuk hep karanlik kendi kendime tarifsiz
Em       F           G          F
Ayrilmamiz çok gereksiz iimdi uzaktan sebepsiz
Em          F            G           F
Biri bana gelsin o da sensin beni kirmii olsan da
Em         F            G          F         Em
ikimizde aiik bir tek farkla benimki senden biraz fazla

Ersen altintai

Söyleyen : Ferhat Göçer - Bu gitar akoru 29745 kez okundu

Ferhat Göçer şarkıları

+ Aiklarin En Güzeli
+ Biri Bana Gelsin
+ Biri Bana Gelsin Orjinal Tabli
+ Bizim iarkimiz
+ Bizim iarkimiz ***
+ Bu Bizim iarkimiz
+ Cennet
+ Dola Dola
+ Dön Diyemedim
+ Gidemem
+ Yastayim
+ Yedi Tepe Dar Gelir
+ Yolun Açik Olsun