Biri Bana Gelsin Orjinal Tabli - Ferhat Göçer - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Biri Bana Gelsin Orjinal Tabli - Ferhat Göçer

Orjinal ton + tab - biri bana gelsin
Fm         F#               G#m          F#
Saçmalama ne olur, çare çok nasil gidersin
Fm          F#             G#m            F#
istediiin her iey sanki yok, deier mi dersin
G#m        Bbm             Fm           F#
Baikalari bilmez, görmez o nasil bir duygu
G#m        Bbm        Fm  F#          Em
Al elini kalbime bir koy, iite gerçek bu

Fm            Bbm
Her yer soiuk hep karanlik
G#m           F#
Kendi kendime tarifsiz
Fm             Bbm
Ayrilmamiz çok gereksiz
G#m            F#
iimdi uzaktan sebepsiz

[Nakarat]
Fm           F#            G#m
Biri bana gelsin, o da sensin
              F#
Beni kirmii olsan da
Fm          F#             G#m
ikimiz de aiik, bir tek farkla
            F#7         Fm
Benimki senden biraz fazla

  - Tab   -

Biri bana gelsin oda sensin beni kirmii olsanda
E|              -9-8-6                  -
B|-6-7-9-9  6-7        9  9-9-11-9-7-6-7            
G|                                    
D|                                    
A|                                    
E|                                    

ikimizde aiik bi tek farkla benimki senden biraz fazla
E|              -9-8-6                  -
B|-6-7-9-9  6-7        9  9-9-11-9-7  7-9-7-6        -
G|                                    
D|                                    
A|                                    

Not: kapo 1 ile
*(Fm yerine-(em) F# yerine-(f) G#m yerine-(g)
 Bbm yerine-(am) F#7 yerine-(dm yada F7)*
ieklinde orjinal tondan çalabilirsiniz   kolay gelsin

Söyleyen : Ferhat Göçer - Bu gitar akoru 19208 kez okundu

Ferhat Göçer şarkıları

+ Aiklarin En Güzeli
+ Biri Bana Gelsin
+ Biri Bana Gelsin Orjinal Tabli
+ Bizim iarkimiz
+ Bizim iarkimiz ***
+ Bu Bizim iarkimiz
+ Cennet
+ Dola Dola
+ Dön Diyemedim
+ Gidemem
+ Yastayim
+ Yedi Tepe Dar Gelir
+ Yolun Açik Olsun