Sabahçi Kahvesi - Ferdi Tayfur - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sabahçi Kahvesi - Ferdi Tayfur

Am       Bb
Sevgilim sevgilim
Dm       Bb       Am
Bak yine iafak söküyor
Am       Bb
Sevgilim sevgilim
Dm       Bb       Am
Bak yine sabah oluyor
Am                  Am7
iimdi sen kim bilir ne duygulardasin
C                 Bb       Am
Belki de en güzel uykulardasin

Dm          Am
Sen rüyalar aleminde
Bb          Am
Yeni aiklar hevesinde
Dm         Am
Bense yine uykusuzum
Bb          Am
Bir sabahçi kahvesinde

Am       Bb
Sevgilim sevgilim
Dm          Bb       Am
inan ki çok özledim seni
Am       Bb
Sevgilim sevgilim
Dm          Bb       Am
inan ki çok özledim seni
Am                Am7
Diiarida hafiften yaimurun sesi
C               Bb        Am
Gözümde aikimin hasret nöbeti

Dm          Am
Sen rüyalar aleminde
Bb          Am
Yeni aiklar hevesinde
Dm         Am
Bense yine uykusuzum
Bb          Am
Bir sabahçi kahvesinde

Söyleyen : Ferdi Tayfur - Bu gitar akoru 3397 kez okundu

Ferdi Tayfur şarkıları

+ Ailamazsam Uyuyamam
+ Ayri Ayri
+ Ben De Özledim Ben De
+ Canina Okuyacaiim
+ Emmoilu
+ Geçen Yil Bu Zamanlar
+ Hayirsiz
+ Huzurum Kalmadi
+ Sabahçi Kahvesi
+ Sigarayi Biraktim

+ Çareler Çaresiz ( 81832 )
+ Damla Damla ( 46698 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41163 )