Geçen Yil Bu Zamanlar - Ferdi Tayfur - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Geçen Yil Bu Zamanlar - Ferdi Tayfur

Em                    Am                   G    }
Neyleyim sen yoksan eger dunyanin servetini     }
                     F                  Em      }
Neyleyim sen yoksan eger ahretin cennetini      } A
                     Am                  G      } 
Neyleyim sen yoksan eger sahilleri kirlari      }
                      F                 Em      }
Neyleyim sen yoksan eger yazi kisi bahari       }
                   Am
Ne de hakliymis meger      }
                 G         }
Ask ugruna yananlar        }
                       F   }          Nakarat
Sen de beni yakip gittin   }
                   Em      }
Gecen yil bu zamanlar      }

TEKRAR   A

NAKARAT

Söyleyen : Ferdi Tayfur - Bu gitar akoru 2236 kez okundu

Ferdi Tayfur şarkıları

+ Ailamazsam Uyuyamam
+ Ayri Ayri
+ Ben De Özledim Ben De
+ Canina Okuyacaiim
+ Emmoilu
+ Geçen Yil Bu Zamanlar
+ Hayirsiz
+ Huzurum Kalmadi
+ Sabahçi Kahvesi
+ Sigarayi Biraktim

+ Çareler Çaresiz ( 81550 )
+ Bu Kez Anladim ( 66455 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52383 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49269 )
+ Ankara ( 45700 )
+ Git ( 41604 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40897 )