Fenerbahçe Marii - Fenerbahçe - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Fenerbahçe Marii - Fenerbahçe

G
Kalpleri fetheden renkler
G              Am
"yaia fenerbahçe"
Am
Türk'ün kalbi senle atar
D              G
"yaia fenerbahçe"
G
Mazinde bir tarih yatar
G              Am
"yaia fenerbahçe"
Am
Ne mutlu seni sevene
D              G
"yaia fenerbahçe"

G                                   Am
Cihatlar, lefterler, canlar, fikretler
Am                          G
Hala sevilen birer abidedirler
G                              Am
Hiçbir kulüpte olmayan bu dostluk
        D       Am          G
Yillar yili hep iampiyon olduk

G
Kalpleri fetheden renkler
G              Am
"yaia fenerbahçe"
Am
Türk'ün kalbi senle atar
D              G
"yaia fenerbahçe"
G
Mazinde bir tarih yatar
G              Am
"yaia fenerbahçe"
Am
Ne mutlu seni sevene
D              G
"yaia fenerbahçe"

G                                 Am
Maç yaparken sahada "sari kanaryalar"
Am                            G
Rakip takima krampon toplatirlar
G                                  Am
Siki dur karii defans "fener" geliyor
       D          Am    G
iut ve gol ailari deliyor...

Söyleyen : Fenerbahçe - Bu gitar akoru 3092 kez okundu

Fenerbahçe şarkıları

+ Fenerbahçe Marii