Bu Dai Ne Rüzgarlar Gördü - Fatih Kisaparmak - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Dai Ne Rüzgarlar Gördü - Fatih Kisaparmak

Am               Bb
Nisan yaimurlariyla
C    Bb          Am
Islandim sokaklarda
             Bb
Ailadim ikimize
C      Bb         Am
Senden çok uzaklarda

Dm             Bb
Evim barkimdin benim
Dm               Bb
En son iarkimdin benim
Am              Bb
Gözlerinden içtiiim
Gm        Bb    Am
Mavi rakimdin benim

Am
Bu dai ne rüzgarlar gördü
Bb
Ne çiilar ne karlar gördü
C        Bb       Am
Beni hiç tanimamiisin

Am
Kaç yaimurda islanmiiim
Bb
Ne alevlerde yanmiiim
C        Bb       Am
Beni hiç tanimamiisin

Dm
Hadi git bir ihanet borcum olsun
C
Hadi git anilar sende kalsin
Bb
Hadi git senin canin saiolsun
Am
Hadi git

Bb      Am
Sen de git

Düiümde yarattiiim
Hayale sen demiiim
Oysa ben seni deiil
O hayali sevmiiim

Söyleyen : Fatih Kisaparmak - Bu gitar akoru 1891 kez okundu

Fatih Kisaparmak şarkıları

+ Bu Dai Ne Rüzgarlar Gördü
+ Hastane Önünde incir Aiaci