Yarim Gülümsemeler - Fatih Erkoç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yarim Gülümsemeler - Fatih Erkoç

Em                  F
Yai otuzu geçtikten sonra yarim sevmeler
Am        G          F            Em
Aik yarim ümit yarim yarim günler geceler
Em                  F
Yai otuzu geçtikten sonra yarim sevmeler
Am        G          F            B
Aik yarim ümit yarim yarim günler geceler

Em          D      Em         D
Halimi saklasam da vebalim doiru söyler
             C         B
Düi yarim düiler yarim yarim gülümsemeler
Am                  G
Hangi suda yikansam geriye dönüiüm yok
D                   Em
Hangi aynaya baksam o eski gülüiüm yok

Em                 F
Nerde o eski bahar o deli rüzgar nerde
Am           G         F          Em
Nerde dostlar sevgiler sevgililer nerdeler
Em                 F
Nerde o eski bahar o deli rüzgar nerde
Am            G        F          B
Nerde dostlar sevgiler sevgililer nerdeler

Söyleyen : Fatih Erkoç - Bu gitar akoru 1617 kez okundu

Fatih Erkoç şarkıları

+ Avuç içi Kadar
+ Birakma
+ Ellerim Bomboi
+ Elveda Tatlim
+ Gitme
+ Sensiz Olamam
+ Tutuiacaksin
+ Yarim Gülümsemeler
+ Üzüldüm

+ Damla Damla ( 46419 )