Elveda Tatlim - Fatih Erkoç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Elveda Tatlim - Fatih Erkoç

Em                    F
Gözlerinde saklanmii arzular gibi
Dm                 G         Em
Aika davet ediyor bakiiin beni
Em                   F
Gizli bir gülümseyii çaldi kalbimi
G          F       Dm         Em
Bir yudum içmeden sarhoium sanki

Am                   Em                }
Gel desem gelirmisin kendi gönlünce    }
F                       Em             }
Sev desem severmisin beni              }
Am                   Em                }
Özledim deniz kokan yeiil gözlerini    } 
F                  Em                  }     
Özledim deli gibi seni                 }     A
Am                                     }
Elveda tatlim elveda sana              }
G                   F                  }
Elveda biten yarinlara                 }
Am                                     }
Yaili gözlerle bakma ne olursun        }
G        F            Em               }
Kalbimi deler bu elveda                }

Em                     F
Görmedim senin kadar aika bailayan
Dm                  G          Em
Bilmedim senin gibi sevgi çailayan
Em                   F
Yeryüzünde var mi ki böyle ailayan
G         F         Dm         Em
Bir yudum içmeden sarhoium sanki

TEKRAR A

Söyleyen : Fatih Erkoç - Bu gitar akoru 2619 kez okundu

Fatih Erkoç şarkıları

+ Avuç içi Kadar
+ Birakma
+ Ellerim Bomboi
+ Elveda Tatlim
+ Gitme
+ Sensiz Olamam
+ Tutuiacaksin
+ Yarim Gülümsemeler
+ Üzüldüm

+ Damla Damla ( 45985 )