Ellerim Bomboi - Fatih Erkoç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ellerim Bomboi - Fatih Erkoç

Em                                   F
Senden ayrilmadan önce bilmiyordum hiç
G               F           Em
Hayatin anlamsizliiini
Em                             F
En güzel ieylerin bile yavan kaldiii 
G             F                    Em
Aklimin ucundan geçmezdi

Am                              G
Sen misin bu hallerde olmama sebep
F                                  Em
inanmak gelmiyor içimden
Am                            G
Oysa ki durmaksizin süren kavgalar
F                   G    F     Em
Meier aikin cilveleriymii

Am                          G
Ellerim bomboi yüreiimde bir sizi
     F                            Em  Am G F
Ateie atilmii bir demir gibi kor hala
Em                         Am                          2 kere
Ellerim bomboi gözümde yailarla
G               F                 Em 
Güneiin kavurduiu bir çöldeyim

Söyleyen : Fatih Erkoç - Bu gitar akoru 4819 kez okundu

Fatih Erkoç şarkıları

+ Avuç içi Kadar
+ Birakma
+ Ellerim Bomboi
+ Elveda Tatlim
+ Gitme
+ Sensiz Olamam
+ Tutuiacaksin
+ Yarim Gülümsemeler
+ Üzüldüm

+ Damla Damla ( 46430 )
+ Söz Vermiitin ( 45990 )