Birakma - Fatih Erkoç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Birakma - Fatih Erkoç

Dm           C
içimde sevgin var
 Gm                 Dm     
Usul usul yanar yüreiimde
  Dm           C              
Dilimde ismin var
  Gm                  Dm      
Piril piril parlar dudaiimda

  Bb                C     
Gözümde yai önünde gözlerin
                 Gm
Kimi duysam sesinde sözlerin
                  Bb 
Bir an ayri kalsam çok özlerim
 Bb          C          Dm 
Odalar dar gelir çeker giderim

  Dm C    Gm Dm
Birakma birakma
Bb      C    Dm
Ne olur ailatma
  Dm C      Gm  Dm 
istersen mahkum et
    Bb     C     Dm 
Ama ne olur aldatma

 Dm           C
Elimde sabrim var
  Gm               Dm 
Yavai yavai akar günahlarim
      Dm         C  
Kalbimde inancim var
  Gm                 Dm     
Sana doiru akar sevdalarim

  Bb               C
Gözümde yai önünde gözlerin
  C                 Gm  
Kimi duysam sesinde sözlerin
   Gm                  Bb
Bir an ayri kalsam çok özlerim
 Bb          C            Dm              
Odalar dar gelir çeker giderim

  Dm C       Gm Dm     
Birakma birakma
Bb     C    Dm                   
Ne olur ailatma
  Dm C         Gm  Dm                    
istersen mahkum et
    Bb      C    Dm 
Ama ne olur aldatma

Söyleyen : Fatih Erkoç - Bu gitar akoru 1911 kez okundu

Fatih Erkoç şarkıları

+ Avuç içi Kadar
+ Birakma
+ Ellerim Bomboi
+ Elveda Tatlim
+ Gitme
+ Sensiz Olamam
+ Tutuiacaksin
+ Yarim Gülümsemeler
+ Üzüldüm

+ Çareler Çaresiz ( 81116 )
+ Damla Damla ( 45979 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40502 )