Avuç içi Kadar - Fatih Erkoç - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Avuç içi Kadar - Fatih Erkoç

Em
Her zaman az veren candan verirmii
            B7
Bana biraz ümit biraz sevgi ver
Am
Kim demii sevenler çok iey istermii
Em    B7       Em
Avuç içi kadar mutluluk yeter
Am             Em
Açtim ellerimi dilenci gibi
Am                B7   Em
Çok görme ne olur çevirme geri
Am          Em
Küçük bir çocuiun sevinci gibi
Em       B7         Em
Avuç içi kadar mutluluk yeter
Em
Ne dünyalar kadar ne yerden göie
              B7
Sevgi sözcüiünden birkaç kelime
Am
Özleminle dolu seven kalbime
Em       B7         Em
Avuç içi kadar mutluluk yeter

Söyleyen : Fatih Erkoç - Bu gitar akoru 4667 kez okundu

Fatih Erkoç şarkıları

+ Avuç içi Kadar
+ Birakma
+ Ellerim Bomboi
+ Elveda Tatlim
+ Gitme
+ Sensiz Olamam
+ Tutuiacaksin
+ Yarim Gülümsemeler
+ Üzüldüm

+ Çareler Çaresiz ( 81818 )
+ Bu Kez Anladim ( 66625 )
+ Damla Damla ( 46683 )
+ Söz Vermiitin ( 46162 )
+ Ankara ( 45913 )
+ Git ( 41789 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41148 )