Yastikli iarki - Ezginin Günlüiü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yastikli iarki - Ezginin Günlüiü

Am Em Am C G Am

G
Gün döküldü yastiia
         Dm
Gölge bitti
                    Am
Viran oldu düiler yine
G
Bi kapi bi pencere
        Dm
Bi gökyüzü

Damdan düimüi 
        Am
Evin içine
       G        Am   
Vay vay sevdin onu > 4 kere
              Em
Sevmesen ölürdün
              Am
Sevdin onu öldün
               C
Sevmesen ölürdün
         G        Am  
Ama sevdin gene öldün

Ay iiiii gel dedi
Gel peiimden
inat olsun ele güne

Düitüm onun peiine
Rüzgar oldum
Sürdüm düilerimi göie

Vay vay sevdin onu > 4 kere

NAKARAT

Söyleyen : Ezginin Günlüiü - Bu gitar akoru 2236 kez okundu

Ezginin Günlüiü şarkıları

+ Aik Bitti
+ Aiklar Eskir
+ Akintiya Karii
+ Alagöz
+ Aldatan iarki
+ Ayrilik Treni
+ Ayrilikta Söylenmii Bir Yaz Türküsü
+ Balikaizi
+ Bana Bir Koca Lazim
+ Ben Bir Denizim
+ Bindokuzyüzseksen
+ Böyle Gitmez
+ Dargin Miyiz
+ Delice Zeytin
+ Düiler Sokaii
+ Ebruli
+ Eksik Bir iey
+ Gemi
+ Gemiler Gibi
+ iehir
+ iki Aik Arasinda
+ ilk Aik
+ Küçüiüm
+ Leyla
+ Marti
+ Mutlu Olmak Varken
+ Mutlu Son
+ Nazende
+ Odam Kireçtir Benim
+ Oyun
+ Roman Kizi
+ Sabah
+ Sabah Türküsü
+ Signomi
+ Veda
+ Yan Kalbim
+ Yastikli iarki
+ Zerdaliler

+ Çareler Çaresiz ( 81694 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41017 )