Küçüiüm - Ezginin Günlüiü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Küçüiüm - Ezginin Günlüiü

Em
Bugün günei doimayacak
G
Bugün sen çok öleceksin
Am               B7-G
Biraz düilerine eiil         )
G                    Em      )2   
Orda bir iey bulacaksin      )
Em
Bugün unut mavileri
G
Çiçeie su verme unut
Am               B7-G
Biraz daha sen olursun       ) 
G                  Em        )2
Kalbindeki rengi büyüt       )

G
Her aik kendinin yaiar
                           B7
Çaldiiin kapi kapanir sonunda
Am                       
içinde bir sen bulursun 
B7                  Em
Büyümüi anlamii yorgun

Am
Ah aman aman küçüiüm      )
B7             Em         )2   
Bu yol sana gidiyor       )

Em
Senin küçük baharinda 
G
Unuttuiun bir ieyler var
Am                  B7-G
Gelir geçer sokaklardan    )
G                          )2
Sokaklara girer çikar      )
Em
Mavi penceresinde gün 
G
Telaili rengarenk kuilar
Am
Kanatlarinda bir alev        )
B7                Em         )2 
Düilerine konar kalkar       )

Söyleyen : Ezginin Günlüiü - Bu gitar akoru 2440 kez okundu

Ezginin Günlüiü şarkıları

+ Aik Bitti
+ Aiklar Eskir
+ Akintiya Karii
+ Alagöz
+ Aldatan iarki
+ Ayrilik Treni
+ Ayrilikta Söylenmii Bir Yaz Türküsü
+ Balikaizi
+ Bana Bir Koca Lazim
+ Ben Bir Denizim
+ Bindokuzyüzseksen
+ Böyle Gitmez
+ Dargin Miyiz
+ Delice Zeytin
+ Düiler Sokaii
+ Ebruli
+ Eksik Bir iey
+ Gemi
+ Gemiler Gibi
+ iehir
+ iki Aik Arasinda
+ ilk Aik
+ Küçüiüm
+ Leyla
+ Marti
+ Mutlu Olmak Varken
+ Mutlu Son
+ Nazende
+ Odam Kireçtir Benim
+ Oyun
+ Roman Kizi
+ Sabah
+ Sabah Türküsü
+ Signomi
+ Veda
+ Yan Kalbim
+ Yastikli iarki
+ Zerdaliler

+ Çareler Çaresiz ( 81835 )
+ Bu Kez Anladim ( 66635 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52551 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49505 )
+ Zor ( 47504 )
+ Damla Damla ( 46704 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41165 )