Bana Bir Koca Lazim - Ezginin Günlüiü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bana Bir Koca Lazim - Ezginin Günlüiü

Am             C         Dm      F      E   F   Dm
Yüreginde isyan varsa gel yanima, yanima yanibasima
Am             C         Dm      F      E       Am
Gizli bir rüyan varsa gel yanima, yanima yanibasima
Am             C         Dm      F      E   F   Dm
Kendinle kavgan varsa gel yanima, yanima yanibasima
Am                 C         Dm      F      E       Dm
Imkansiz bir sevdan varsa gel yanima, yanima yanibasima

Am          E
Atese baca lazim
E            Am
Kitaba hoca lazim          }2
Am        G     E
Bana bir koca lazim
Dm        E    Am
O da bu gece lazim

Am         G
Anlatsin da roman olsun
F       Dm    E
Hediyesi zaman olsun
F         Dm    E
Üflesin de duman olsun    ( burasi ikinci söylemede)
Am         G
Yalniz beni sevdigini
F          Dm
Söylesin de yalan olsun

E
Ahhh
Am        F            Dm       F        E
Yanaklarim kiraz çilek, düslerim pembe bulutlar
Am      F            Dm        F       E
Açiyorum çiçek miçek, eteklerim mor salkimlar

Am Dm
Ahhhhh
E      Dm      E
Askin zamani mi var

Am          E
Atese baca lazim
E            Am
Kitaba hoca lazim
Am        G     E             }4
Bana bir koca lazim
Dm        E    Am
O da bu gece lazim

Söyleyen : Ezginin Günlüiü - Bu gitar akoru 3951 kez okundu

Ezginin Günlüiü şarkıları

+ Aik Bitti
+ Aiklar Eskir
+ Akintiya Karii
+ Alagöz
+ Aldatan iarki
+ Ayrilik Treni
+ Ayrilikta Söylenmii Bir Yaz Türküsü
+ Balikaizi
+ Bana Bir Koca Lazim
+ Ben Bir Denizim
+ Bindokuzyüzseksen
+ Böyle Gitmez
+ Dargin Miyiz
+ Delice Zeytin
+ Düiler Sokaii
+ Ebruli
+ Eksik Bir iey
+ Gemi
+ Gemiler Gibi
+ iehir
+ iki Aik Arasinda
+ ilk Aik
+ Küçüiüm
+ Leyla
+ Marti
+ Mutlu Olmak Varken
+ Mutlu Son
+ Nazende
+ Odam Kireçtir Benim
+ Oyun
+ Roman Kizi
+ Sabah
+ Sabah Türküsü
+ Signomi
+ Veda
+ Yan Kalbim
+ Yastikli iarki
+ Zerdaliler

+ Çareler Çaresiz ( 81105 )
+ Damla Damla ( 45968 )