Ayrilikta Söylenmii Bir Yaz Türküsü - Ezginin Günlüiü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ayrilikta Söylenmii Bir Yaz Türküsü - Ezginin Günlüiü

Am     C    Am    DM
Gözlerine bakar ailar
   C      Em         
Bu son iarki
     Am
Son umut

   Am     G
Gitme hep burada kal      
  Em           Am
Bizimle kal bu kiyida     

Am           G            Am
Her yanina dokundum bakiiinin
Am           G            Am
Her yerini tanidim göklerinin
Am
Gün boyu sende uçtum

Dinlendim dallarinda
    G          F           Am
Atlilar gibi yoruldum yaninda
   Em/Dm
Uyudum

 Am    C   Am     Dm  
Ölür kiyi ölür yazlar
  C      Em      Am     
Alir götürür karakii

Am        F           Dm    Em
Her bahar her umuda zorunlu mu
G             Am
Neden yolcusun bu kadar
C      Am
Gideceksen
     Am   G
Al götür umudumu
  G       Em   Am
götür sonuna kadar

   Am     G
Gitme hep burada kal
  Em           Am
Bizimle kal bu kiyida
Am     C    Am    Dm     C      Em      Am 
Gözlerine Bakar ailar Bu son iarki son umut.

Söyleyen : Ezginin Günlüiü - Bu gitar akoru 2313 kez okundu

Ezginin Günlüiü şarkıları

+ Aik Bitti
+ Aiklar Eskir
+ Akintiya Karii
+ Alagöz
+ Aldatan iarki
+ Ayrilik Treni
+ Ayrilikta Söylenmii Bir Yaz Türküsü
+ Balikaizi
+ Bana Bir Koca Lazim
+ Ben Bir Denizim
+ Bindokuzyüzseksen
+ Böyle Gitmez
+ Dargin Miyiz
+ Delice Zeytin
+ Düiler Sokaii
+ Ebruli
+ Eksik Bir iey
+ Gemi
+ Gemiler Gibi
+ iehir
+ iki Aik Arasinda
+ ilk Aik
+ Küçüiüm
+ Leyla
+ Marti
+ Mutlu Olmak Varken
+ Mutlu Son
+ Nazende
+ Odam Kireçtir Benim
+ Oyun
+ Roman Kizi
+ Sabah
+ Sabah Türküsü
+ Signomi
+ Veda
+ Yan Kalbim
+ Yastikli iarki
+ Zerdaliler

+ Çareler Çaresiz ( 81550 )
+ Bu Kez Anladim ( 66455 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52383 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49269 )
+ Ankara ( 45700 )
+ Git ( 41604 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40897 )