Aiklar Eskir - Ezginin Günlüiü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aiklar Eskir - Ezginin Günlüiü

Am                          F
Sevdim seni gizlisi saklisi yok
E7                  Am
Sevdim seni baikasi yok
Am       E7              F
Bir savaitir sürüp gider aramizda
E       Am
Haklisi yok

Am              E
Ne bu aik bir kedi
E     E7         Am
Ne de sen bir kuisun
Am             E7
Ne hayat bir hamal
E7             Am
Ne de sen yokuisun
Am               E
Ne yalnizlik peçete
E     E7    Am
Ne de aik leke
Am           E7
Dökülmüi üstüne haydi sil
      F                 E     E7
Haydi sil sararip solan aikimizi

Am-E        Am
Güller ve hayaller
 E7          Am         F
isimler ve resimler silinir
E7
Aiklar da bir gün eskir

Am        F
ister sev ister sevil
Am         C           E           Am
Hiçbir iey olmasi gerektiii gibi deiil

Not: E7 yerine Dm kullanmak da mumkun, kulagima E7 ile
Daha hos geldi

Söyleyen : Ezginin Günlüiü - Bu gitar akoru 2053 kez okundu

Ezginin Günlüiü şarkıları

+ Aik Bitti
+ Aiklar Eskir
+ Akintiya Karii
+ Alagöz
+ Aldatan iarki
+ Ayrilik Treni
+ Ayrilikta Söylenmii Bir Yaz Türküsü
+ Balikaizi
+ Bana Bir Koca Lazim
+ Ben Bir Denizim
+ Bindokuzyüzseksen
+ Böyle Gitmez
+ Dargin Miyiz
+ Delice Zeytin
+ Düiler Sokaii
+ Ebruli
+ Eksik Bir iey
+ Gemi
+ Gemiler Gibi
+ iehir
+ iki Aik Arasinda
+ ilk Aik
+ Küçüiüm
+ Leyla
+ Marti
+ Mutlu Olmak Varken
+ Mutlu Son
+ Nazende
+ Odam Kireçtir Benim
+ Oyun
+ Roman Kizi
+ Sabah
+ Sabah Türküsü
+ Signomi
+ Veda
+ Yan Kalbim
+ Yastikli iarki
+ Zerdaliler

+ Çareler Çaresiz ( 81120 )
+ Bu Kez Anladim ( 66120 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48915 )
+ Zor ( 46981 )
+ Damla Damla ( 45984 )
+ Söz Vermiitin ( 45619 )
+ Ankara ( 45346 )
+ Git ( 41274 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40504 )