Aldatan iarki - Ezginin Günlüiü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aldatan iarki - Ezginin Günlüiü

C                    Em
Bir göz bakar içinde kör deiil
Gm                 Dm
Görür görünmeyeni zor deiil
Fm              
Elinde ne kaldi senin
G#
Cebinde ne kaldi senin
Cm         G#             C
Kayip giden bir balik kar deiil

C                   Em
Bugün hesap günü vakit tamam
Gm                  Dm
Son iiiklar söner biter akiam
Fm
Diiinda karanliklarin
G#
Diiinda yalnizliklarin
Cm         G#             C
Hep kendi yolunda yürür zaman

C     Dm      F    Gm        C 
Ah iu kalbim nasil da inandi sana
C     Dm     F     Gm         C
Ah iu kalbim yalanlara dolanlara

C                       Em
Gezindiiin yollar hani nerde
Gm                     Dm
inandiiin güzellikler hani
Fm
Sen istedin öyle oldu
G#
Seninle ailadi güldü
Cm        G#             C
Tükenip giden sevgiler hani

C                      Em
Bir gün gelirsin içinden rüyalarin
Gm                     Dm
Bir gün düiersin elime yine
Fm
Arayip sormadan bulur
G#
Bakip da görmeden bilir
Cm         G#             C
Hep kendi yolunda yürür zaman

C    Dm      F     Gm         C 
Ah iu kalbim nasil da inandi sana
C    Dm      F     Gm         C
Ah iu kalbim yalanlara dolanlara

Söyleyen : Ezginin Günlüiü - Bu gitar akoru 2770 kez okundu

Ezginin Günlüiü şarkıları

+ Aik Bitti
+ Aiklar Eskir
+ Akintiya Karii
+ Alagöz
+ Aldatan iarki
+ Ayrilik Treni
+ Ayrilikta Söylenmii Bir Yaz Türküsü
+ Balikaizi
+ Bana Bir Koca Lazim
+ Ben Bir Denizim
+ Bindokuzyüzseksen
+ Böyle Gitmez
+ Dargin Miyiz
+ Delice Zeytin
+ Düiler Sokaii
+ Ebruli
+ Eksik Bir iey
+ Gemi
+ Gemiler Gibi
+ iehir
+ iki Aik Arasinda
+ ilk Aik
+ Küçüiüm
+ Leyla
+ Marti
+ Mutlu Olmak Varken
+ Mutlu Son
+ Nazende
+ Odam Kireçtir Benim
+ Oyun
+ Roman Kizi
+ Sabah
+ Sabah Türküsü
+ Signomi
+ Veda
+ Yan Kalbim
+ Yastikli iarki
+ Zerdaliler

+ Çareler Çaresiz ( 81979 )
+ Bu Kez Anladim ( 66711 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52647 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49613 )
+ Zor ( 47611 )