Burçak Tarlasi - Eylül - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Burçak Tarlasi - Eylül

Dm                            G                     
Sabahtan kalktim da ezan sesi var
Dm        G             C           Dm
Ezan sesi deiil yar yar burçak yasi var  (x2)
                             G
Bakin iu deyyusa kaç tarlasi var
Dm             G           C           Dm
Aman da kizlar ne zor imii burçak yolmasi
            G             C         Dm
Burçak tarlasinda yar yar gelin olmasi 

Nakarat:
          G            C          Dm
Eidirme fesini yar yar kalkar giderim   }
        G            C            Dm      x2
Evini baiina yar yar yikar da giderim   }

Dm                        G
Elimi salladim deidi dikene
Dm        G             C         Dm
intizar eyledim yar yar burçak ekene   (x2)
                         G
ilahi kaynana ömrün tükene
Dm            G           C           Dm
Amanda kizlar ne zor imii burçak yolmasi
            G             C         Dm
Burçak tarlasinda yar yar gelin olmasi

Söyleyen : Eylül, Kardei Türküler - Bu gitar akoru 4218 kez okundu

Eylül şarkıları

+ Burçak Tarlasi
+ Safiye

+ Bu Kez Anladim ( 66114 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52082 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48910 )
+ Zor ( 46975 )
+ Damla Damla ( 45973 )
+ Söz Vermiitin ( 45614 )
+ Ankara ( 45341 )