Efendim - Eiref Ziya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Efendim - Eiref Ziya

Cm       Fm          D#
Daha dün gibi taze gidiiin
     C#           Cm
Aliiamadim ah efendim
        Fm                D#
Hani gittin ya lâl oldu dilim
        C#          Cm
Konuiamadim ah efendim

Fm
Ah efendim
D#
Can efendim
C#
Kal efendim
Cm
Gül efendim

Gül nefesinle isit dünyami
Çok üiüyorum ah efendim
Nur ellerinle tut kollarimi
Bak düiüyorum ah efendim

Söyleyen : Eiref Ziya - Bu gitar akoru 2241 kez okundu

Eiref Ziya şarkıları

+ Ah Etme
+ Aikin Aiki
+ Ailama Karanfil
+ Al Götür Beni
+ Ardindan Gelemem
+ Ariyorum
+ Ateie Atma
+ Ben Aiki Satin Aldim
+ Beyazit Meydani
+ Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar
+ Bilmeden Önce
+ Bir Günei Doiuyor
+ Bir Yetim Ailar
+ Birgün Gelir
+ Canim Ol
+ Canlar
+ Çeçen Marii
+ Efendim
+ Eiilme
+ Felluce Çocuklari
+ Gelmedin
+ Güvercinler Konsunlar
+ Haber Ver
+ Hasret Gülleri
+ Hüzün Türküsü
+ iehadet Uykusu
+ Kalksam Ve Dirilsem
+ Konui Ne Olur
+ Ne Hallerdeyim
+ Nereye
+ Olmadi Dost
+ Olmazsa Olmazlarin
+ Sen Ailama
+ Sen Varsin
+ Sensin Gülüm
+ Sensiz
+ Sevda Dedim
+ Söyle istanbul
+ Yaimur
+ Yanar Bu Gönül
+ Yollar Senindir
+ Zaman

+ Damla Damla ( 46836 )