Bilmeden Önce - Eiref Ziya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bilmeden Önce - Eiref Ziya

Am            Dm
inandiiim gibi yaiadim durdum
Gm               C     Bb   Am
Uydum mizacin gönlünde boiuitum
Am            Dm
Biliyorum ayip deiil bilmemek
Gm              C   Bb     Am
Nasil saçma inatmii öirenmemek

Am                  Dm
Düiünceler bir yana iuursuzdum
Am            Dm
O ulu islam'i bilmeden önce
Am             Dm
Anlaiiliyor ki hidayet gerek
Am           Dm
O ulvi imani bilmeden önce

Dm   Bb       Am
Bilmeden bilmeden
Dm   Bb    Am
Bilmeden önce

Sikintilardan irkilince birden
iffet geldi aklima bir yerlerden
Doiayi tabiat kanunu sandim
Yillarca bu aciz aklima kandim

Çoiu zaman atmak isterdim yardan
O ulu islami bilmeden önce
Boia geçen zamanlarima yandim
Sahibim allah'i bilmeden önce

Söyleyen : Eiref Ziya - Bu gitar akoru 1697 kez okundu

Eiref Ziya şarkıları

+ Ah Etme
+ Aikin Aiki
+ Ailama Karanfil
+ Al Götür Beni
+ Ardindan Gelemem
+ Ariyorum
+ Ateie Atma
+ Ben Aiki Satin Aldim
+ Beyazit Meydani
+ Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar
+ Bilmeden Önce
+ Bir Günei Doiuyor
+ Bir Yetim Ailar
+ Birgün Gelir
+ Canim Ol
+ Canlar
+ Çeçen Marii
+ Efendim
+ Eiilme
+ Felluce Çocuklari
+ Gelmedin
+ Güvercinler Konsunlar
+ Haber Ver
+ Hasret Gülleri
+ Hüzün Türküsü
+ iehadet Uykusu
+ Kalksam Ve Dirilsem
+ Konui Ne Olur
+ Ne Hallerdeyim
+ Nereye
+ Olmadi Dost
+ Olmazsa Olmazlarin
+ Sen Ailama
+ Sen Varsin
+ Sensin Gülüm
+ Sensiz
+ Sevda Dedim
+ Söyle istanbul
+ Yaimur
+ Yanar Bu Gönül
+ Yollar Senindir
+ Zaman

+ Çareler Çaresiz ( 81743 )
+ Bu Kez Anladim ( 66567 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52496 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49420 )
+ Zor ( 47420 )
+ Damla Damla ( 46594 )
+ Söz Vermiitin ( 46104 )
+ Ankara ( 45842 )
+ Git ( 41728 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41068 )