Ariyorum - Eiref Ziya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ariyorum - Eiref Ziya

intro: Am-dm-gm-am

Am       C        Am         C
Ariyorum asr-i saadetin devrini
Am        C            Am          C
Ashab-i kehfin yaninda olmak istiyorum

Am          Dm
En karanlik bu devirde
C       Bb
Eiiiine baiimi koymak
Am        C
Ve senin için ailamak
Bb        Am
Ve erimek istiyorum

Her gece avuç açip hiçkirip dua etmek
Meleklerle tesbih edip onlarla secde etmek

Ve yine haz-i kevser içerek
Rahmetine kavuimak
Ya da bir tai bir toprak
Bir hiç olmak istiyorum

Cefa ile sabri birlikte ver allah'im
Yanip kavrulsam bile ieytana uymayayim

Hazreti eyyub gibi
Yara olsa da her yanim
Sen daima dayanaksin
Sen daima vuslatim

Söyleyen : Eiref Ziya - Bu gitar akoru 1767 kez okundu

Eiref Ziya şarkıları

+ Ah Etme
+ Aikin Aiki
+ Ailama Karanfil
+ Al Götür Beni
+ Ardindan Gelemem
+ Ariyorum
+ Ateie Atma
+ Ben Aiki Satin Aldim
+ Beyazit Meydani
+ Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar
+ Bilmeden Önce
+ Bir Günei Doiuyor
+ Bir Yetim Ailar
+ Birgün Gelir
+ Canim Ol
+ Canlar
+ Çeçen Marii
+ Efendim
+ Eiilme
+ Felluce Çocuklari
+ Gelmedin
+ Güvercinler Konsunlar
+ Haber Ver
+ Hasret Gülleri
+ Hüzün Türküsü
+ iehadet Uykusu
+ Kalksam Ve Dirilsem
+ Konui Ne Olur
+ Ne Hallerdeyim
+ Nereye
+ Olmadi Dost
+ Olmazsa Olmazlarin
+ Sen Ailama
+ Sen Varsin
+ Sensin Gülüm
+ Sensiz
+ Sevda Dedim
+ Söyle istanbul
+ Yaimur
+ Yanar Bu Gönül
+ Yollar Senindir
+ Zaman

+ Bu Kez Anladim ( 66569 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52499 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49421 )
+ Zor ( 47426 )
+ Damla Damla ( 46603 )
+ Söz Vermiitin ( 46106 )
+ Ankara ( 45847 )
+ Git ( 41730 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41072 )