Ailama Karanfil - Eiref Ziya - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ailama Karanfil - Eiref Ziya

Gm
Ailama karanfil
Beni de ailatma
       Cm     G#
Sil gözyailarini

Cm    G#
Yeierecek sevdan
Cm      G#
Kutlu tohumlarla
        Bb    Gm
Körpe dudaklarda

Gm               Cm   Gm
Aldirma söylenen o sözlere
                 Cm    Gm
Sen daiit etrafa mis kokunu
Cm    G#      Cm   G#
Umudu sevgiyi özlemlerini
      Bb   Gm
Ve hasretleri

Susadim karanfil
Çöllerde kavrulan
Kurumui toprak gibi

Kelepçe vurulmui
Yemyeiil gövdene
Ben özgürlüie hasret

Söyleyen : Eiref Ziya - Bu gitar akoru 3910 kez okundu

Eiref Ziya şarkıları

+ Ah Etme
+ Aikin Aiki
+ Ailama Karanfil
+ Al Götür Beni
+ Ardindan Gelemem
+ Ariyorum
+ Ateie Atma
+ Ben Aiki Satin Aldim
+ Beyazit Meydani
+ Biliyorum Bir Yerlerden Gelecek Bahar
+ Bilmeden Önce
+ Bir Günei Doiuyor
+ Bir Yetim Ailar
+ Birgün Gelir
+ Canim Ol
+ Canlar
+ Çeçen Marii
+ Efendim
+ Eiilme
+ Felluce Çocuklari
+ Gelmedin
+ Güvercinler Konsunlar
+ Haber Ver
+ Hasret Gülleri
+ Hüzün Türküsü
+ iehadet Uykusu
+ Kalksam Ve Dirilsem
+ Konui Ne Olur
+ Ne Hallerdeyim
+ Nereye
+ Olmadi Dost
+ Olmazsa Olmazlarin
+ Sen Ailama
+ Sen Varsin
+ Sensin Gülüm
+ Sensiz
+ Sevda Dedim
+ Söyle istanbul
+ Yaimur
+ Yanar Bu Gönül
+ Yollar Senindir
+ Zaman