Sevdim Bir Genç Kadini - Esin Engin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sevdim Bir Genç Kadini - Esin Engin

Em     Am
Sevdim bir genç kadini
Am B   B7      Em
An-sam onun adini
Em          Am
Hersey beni ona baglar
B7
Kalbim durmadan aglar

Em    Am
Askim hiç bitmeyecek
B7             Em
Gitti o dönmeyecek
Em          Am
Uzun yillar geçse bile
B7             Em      B7Em
Yasarim hayalinle

    Em                    Em         Am
Kemanimla ona bir ses verebilseydim eger,
    Am                   Am        Em
0 sesimle ona ersem bana dünyaya deger
     Em                     Em        Am
Ne yazik ki deniz engin, su ufuklar olgun
Am                 Am       Em
Bir elemle doluyor her yeni gün.

      Em                      Am
Yarin olsun, yarin olsun diye renkler soluyor
     Am                      Am          Em
Neye baksam, ne isitsem bana bin dert oluyor
     Em                     Em       Am
Bu karanlik günün elbet gelecektir sonu
Am       B7     Em     B7Em
Kalbim özlüyor onu

Söyleyen : Esin Engin - Bu gitar akoru 2621 kez okundu

Esin Engin şarkıları

+ Papatya
+ Sevdim Bir Genç Kadini
+ Seven Ne Yapmaz