Kozan Daii - Ersen ve Dadailar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kozan Daii - Ersen ve Dadailar

Em        Am     Em
Kozan daiinin eteii
Em         Am      Em
Bura koç yiiit yataii
          Am      G
Anam derdimin ortaii                      )
Am          G  F                     Em   )2
Beyler aman aman, evlat derde ailarmola   )

Em         Am      Em
Çiktim kozanin daiina
Em        Am      Em
Kari dizleyi dizleyi
          Am         G
Yaralarim göz göz oldu                     )
Am          G  F                      Em   )2
Beyler aman aman, cerrah gözleyi gözleyi   )

Em         Am      Em
Kozan daii çatal matal
Em       Am      Em
Arasinda aslan yatar
               Am      Em
Bir yiiide bir gelin yeter                 )
Am          G  F                     Em    )2
Beyler aman aman, iki alanin derdi artar   )

Solo Em    .g
     Em    .g  .em

Söyleyen : Ersen ve Dadailar - Bu gitar akoru 1727 kez okundu

Ersen ve Dadailar şarkıları

+ Alli Turnam
+ Bir Ayrilik Bir Yoksulluk Bir Ölüm
+ Bu Gün Bana Yarin Sana
+ Çakmaii Çak
+ Döne Sevdiiim
+ Gafil Gezme iaikin
+ Gazan Mübarek Olsun
+ Hatamizi Bilmeden Çekiyoruz
+ Kahve Yemenden Gelir
+ Kozan Daii

+ Çareler Çaresiz ( 81604 )
+ Bu Kez Anladim ( 66482 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52413 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49306 )
+ Zor ( 47335 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40945 )