Gafil Gezme iaikin - Ersen ve Dadailar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gafil Gezme iaikin - Ersen ve Dadailar

F#m   A             F#m     A
Gafil gezme iaikin, bir gün ölürsün
F#m     A
Bir gün ölürsün
F#m   A            B
Dünya kadar malin, yalim yalim
A            Bm           A
Yalim yalim, yalim yalim, yalim yalim
Bm   A
Olsa ne fayda
Bm   A             Bm   A
Söyleyen dillerin, söylemez olur
Bm                 F#m     E
Bülbül gibi dilin, dilin olsa ne fayda
     F#m
Olsa ne fayda

***************************************
F#m     A        F#m    A
Bir gün seni götürürler evinden
F#m      A
Hey dost evinden
F#m    A         B
Hakkin kelamini, yalim yalim
A            Bm           A
Yalim yalim, yalim yalim, yalim yalim
Bm    A
Kesme dilinden
Bm   A         Bm   A
Kurtuluiun azrailin elinden
Bm                  F#m      E
Türlü türlü fendin, fendin olsa ne fayda
     F#m
Olsa ne fayda

****************************************
F#m    A           F#m   A
Kul himmet üstadim gelse otursa
F#m   A
Gelse otursa
F#m    A         B
Hakkin kelamini, leyli leyli
A            Bm           A
Leyli leyli, leyli leyli, leyli leyli
Bm   A
Dile getirse
Bm    A                Bm    A
Dünya benim deyu deyu, zapta geçirse
Bm                 F#m     E
Karun kadar malin, malin olsa nefayda
     F#m
Olsa ne fayda

Söyleyen : Ersen ve Dadailar - Bu gitar akoru 2878 kez okundu

Ersen ve Dadailar şarkıları

+ Alli Turnam
+ Bir Ayrilik Bir Yoksulluk Bir Ölüm
+ Bu Gün Bana Yarin Sana
+ Çakmaii Çak
+ Döne Sevdiiim
+ Gafil Gezme iaikin
+ Gazan Mübarek Olsun
+ Hatamizi Bilmeden Çekiyoruz
+ Kahve Yemenden Gelir
+ Kozan Daii