Döne Sevdiiim - Ersen ve Dadailar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Döne Sevdiiim - Ersen ve Dadailar

Gm       Cm      Gm        Cm
Hayatin elinden, meyhanesinden
Gm       Cm    Gm        Cm
içemedim kana, kana sevdiiim
Gm         Cm   Gm       Cm
Geçme bu aikin, divanesinden
Gm           Cm
Kerem oldum, yana yana
Bb        G#
Yana yana, yana yana
Gm
Yana
G#                       Gm
Yana sevdiiim, yana sevdiiim

********************************
Gm        Cm      Gm         Cm
Hayat iarabindan, kanmak isterim
Gm          Cm       Gm        Cm
Dost ismini her dem, anmak isterim
Gm      Cm     Gm         Cm
Ateii aikinla, yanmak isterim
Gm         Cm
Pervaneyim döne döne
Bb        G#
Döne döne, döne döne
Gm
Döne
G#                       Gm
Döne sevdiiim, döne sevdiiim

*********************************
Gm           Cm    Gm           Cm
Kul hasan im benim, kakdim lal oldu
Gm          Cm    Gm         Cm
Yarim zehri aiim, kul adam oldu
Gm            Cm     Gm          Cm
Derdim çoktur fakat, dilim lal oldu
Gm        Cm
Anlatamam döne döne
Bb         G#
Döne döne, döne döne
Gm
Döne
G#                       Gm
Döne sevdiiim, döne sevdiiim

***********************************
Gm         Cm
Pervaneyim döne döne
Bb         G#
Döne döne, döne döne
Gm
Döne
G#                       Gm
Döne sevdiiim, döne sevdiiim

**********************************
G#                       Gm
Döne sevdiiim, döne sevdiiim

Söyleyen : Ersen ve Dadailar - Bu gitar akoru 1619 kez okundu

Ersen ve Dadailar şarkıları

+ Alli Turnam
+ Bir Ayrilik Bir Yoksulluk Bir Ölüm
+ Bu Gün Bana Yarin Sana
+ Çakmaii Çak
+ Döne Sevdiiim
+ Gafil Gezme iaikin
+ Gazan Mübarek Olsun
+ Hatamizi Bilmeden Çekiyoruz
+ Kahve Yemenden Gelir
+ Kozan Daii