Bu Gün Bana Yarin Sana - Ersen ve Dadailar - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bu Gün Bana Yarin Sana - Ersen ve Dadailar

Gm                       F
Bazen günlerim, neieli geçer
                            Gm
Bazen gözyailarim, akipta gider
                             F
Bazen sevdiiimle, geçer günlerim
                          Gm
Baze yalnizliia, isyan ederim

********************************
          Cm               Gm
Deiiiip durur, günlerim böyle
           F                Gm
Akil sir ermez hiç dünya iiine
            Cm           Gm
Bu gün banaysa, yarin da sana   )
          F                 Gm  )2
Onun için ne gül, ne aila bana  )

********************************
Cm              Gm
Herksin yaiami, ayni deiil ki
Cm                 Gm
Aklimdan geçenler, bilinmez ki
Cm              Gm
Bazen unuturum, geçmii günleri
F                            Gm
Bazen özlem yakar, birden içimi

********************************
                           F
Deiiiip durur, günlerim böyle
                             Gm
Akil sir ermez hiç, dünya iiine
                             F
Bazen korku kaplar, içimi birden
                                Gm
Bazen sevinç dolar, nedendir bilmem

**********************************
           Cm            Gm
Bu gün banaysa, yarin da sana    )
          F                 Gm   )4
Onun için ne gül, ne aila bana   )

Söyleyen : Ersen ve Dadailar - Bu gitar akoru 1727 kez okundu

Ersen ve Dadailar şarkıları

+ Alli Turnam
+ Bir Ayrilik Bir Yoksulluk Bir Ölüm
+ Bu Gün Bana Yarin Sana
+ Çakmaii Çak
+ Döne Sevdiiim
+ Gafil Gezme iaikin
+ Gazan Mübarek Olsun
+ Hatamizi Bilmeden Çekiyoruz
+ Kahve Yemenden Gelir
+ Kozan Daii

+ Zor ( 47430 )