Seni Her Gördüiümde - Erkin Koray - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Seni Her Gördüiümde - Erkin Koray

Em    Am   Em           B7           D            B  C-D
inan  ki   senden baika senden baika senden baika hiç
      C       B
Kimse yok içimde 

Bm     Am        Bm     Bm     Am       Em
Yüzüne bakmasam  da     baiimi çevirsem de
                 Am
Seni her gördüiümde 
C        D       B
Seni her gördüiümde

Em   Am    Em           B7           D            B  C-D
inan ki    senden baika senden baika senden baika hiç
      C       B
Kimse yok içimde 

B                 E   Am       C        Am
Ne kadar kirgin olsam dargin olsam da bile
C        Am       B
Dargin olsam da bile

Em    Am   Em           B7           D            B  C-D
inan  ki   senden baika senden baika senden baika hiç
      C       B
Kimse yok içimde

Söyleyen : Erkin Koray - Bu gitar akoru 3986 kez okundu

Erkin Koray şarkıları

+ Aik Oyunu
+ Aikimiz Bitecek
+ Akrebin Gözleri
+ Anma Arkadai
+ Arapsaçi
+ Artik Sevmeyecegim
+ Ay Bir Tane
+ Bekle
+ Cemalim
+ Çöpçüler
+ Deli Kadin
+ Doktor
+ Düiünüi
+ Estarabim
+ Fesupanallah
+ Fesuphanallah
+ Fesüphanallah
+ Gel Bana Güle Güle
+ Gökteki Yildizlar
+ Gönül Salincaiinda
+ Hele Yar
+ Hey Gidi Koca Dünya
+ iaikin
+ ilahi Morluk
+ Karli Dailar
+ Kiskanirim
+ Kizlari Da Alin Askere
+ Kizlarida Alin Askere
+ Meyhanede
+ Mezarlik Gülleri
+ Olmayinca Olmuyur
+ Raziyim
+ Sana Birieyler Olmui
+ Sandalci
+ Sarhoi Gibiyim
+ Sen Yoksun Diye
+ Senden Ayri
+ Seni Her Gördüiümde
+ Sevdiiim
+ Sevince
+ Silinmiyor
+ Tamam Artik
+ Tek Baiina
+ Tiki Tak
+ Timbilli
+ Yaiayan Sen Ölen Ben
+ Yaimur
+ Yalnizlar Rihtimi
+ Yanlizlar Rihtimi
+ Züleyha
+ Öfke