Artik Sevmeyecegim - Erkin Koray - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Artik Sevmeyecegim - Erkin Koray

 E
 Artik sevmeyecegim
               Am
 Bütün kabahat benim
                  G
 Sen ne söylersen söyle
                 F
 Bu hayat geçmez böyle
             E
 Sana dönmeyeçegim

Em                Dm
Bitsin artik bu çile

Çekemem bile bile
 G
Sen ne söylersen söyle
                F
Bu hayat geçmez böyle
              E
Sana dönmeyeçegim

Em
Ümitlerimi kirdin
             Am
Hayallerimi yaktin
G
Benim ahimi aldin
F
Benim ahimi aldin
E
Sana dönmeyeçegim

Söyleyen : Erkin Koray - Bu gitar akoru 5860 kez okundu

Erkin Koray şarkıları

+ Aik Oyunu
+ Aikimiz Bitecek
+ Akrebin Gözleri
+ Anma Arkadai
+ Arapsaçi
+ Artik Sevmeyecegim
+ Ay Bir Tane
+ Bekle
+ Cemalim
+ Çöpçüler
+ Deli Kadin
+ Doktor
+ Düiünüi
+ Estarabim
+ Fesupanallah
+ Fesuphanallah
+ Fesüphanallah
+ Gel Bana Güle Güle
+ Gökteki Yildizlar
+ Gönül Salincaiinda
+ Hele Yar
+ Hey Gidi Koca Dünya
+ iaikin
+ ilahi Morluk
+ Karli Dailar
+ Kiskanirim
+ Kizlari Da Alin Askere
+ Kizlarida Alin Askere
+ Meyhanede
+ Mezarlik Gülleri
+ Olmayinca Olmuyur
+ Raziyim
+ Sana Birieyler Olmui
+ Sandalci
+ Sarhoi Gibiyim
+ Sen Yoksun Diye
+ Senden Ayri
+ Seni Her Gördüiümde
+ Sevdiiim
+ Sevince
+ Silinmiyor
+ Tamam Artik
+ Tek Baiina
+ Tiki Tak
+ Timbilli
+ Yaiayan Sen Ölen Ben
+ Yaimur
+ Yalnizlar Rihtimi
+ Yanlizlar Rihtimi
+ Züleyha
+ Öfke

+ Çareler Çaresiz ( 81399 )
+ Bu Kez Anladim ( 66358 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52276 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49147 )
+ Zor ( 47213 )
+ Damla Damla ( 46294 )
+ Söz Vermiitin ( 45880 )
+ Ankara ( 45572 )
+ Git ( 41497 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40755 )