Yine Gel Bana - Erkan & Hakan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Yine Gel Bana - Erkan & Hakan

Em          Dm          Em
Ellerini Okiamak istiyorum
Em           G        Em
Gözlerini Görmek Yeniden
Am               G
Dön Desem Dönermisin
      Dm    G      C
iki Elin Kanda Olsada

Em            Dm        Em
Hata Ettik iimdi Anliyorum 
Em            G         Em
Yalnizliii Hala Sevmiyorum
Am                G
Seviyorum Desem Sana 
     Dm         G       C
Birakip Herieyi Gelirmisin

Am       F       Em
Yine Gel Gel Gel Bana
Am           F           Em
Saçlarima Ak Düimüi Olsa da
Am       F         Em
Yine Gel Gel Gel Bana
      Dm    G       C
iki Elin Kanda Olsa da

Em             Dm       Em
Eiyalarim Daiilmii Heryere
Em         G            Em
Gözlerim Arar Seni Bu Evde
Am              F
Beklesem Gelirmisin
      Dm    G      C
iki Elin Kanda Olsada

Em              Dm       Em
Yillar Var Girmedim Koynuna
Em            G        Em
Gözlerimi Açmadim Yaninda
Am             F
Bu Gece Gelirmisin 
      Dm    G      C
iki Elin Kanda Olsada

Am       F         Em
Yine Gel Gel Gel Bana
Am           F           Em 
Saçlarima Ak Düimüi Olsa da
Am       F         Em
Yine Gel Gel Gel Bana
      Dm    G      C
iki Elin Kanda Olsada

Söyleyen : Erkan & Hakan - Bu gitar akoru 1544 kez okundu

Erkan & Hakan şarkıları

+ Yine Gel Bana

+ Caddelerde Rüzgar ( 49137 )