Garibim - Erhan Güleryüz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Garibim - Erhan Güleryüz

Garip akor

Seslendiren: erhan güleryüz

Am           D7      G           C
Garip geldim dünyaya ian iöhrete aldanma
Am          D7     G           C
Bedel ettim aikimi yürek kaldi dailarda

Am        Dm      G          C
Ne acilar yaiandi ne yareler kapandi
F         G       F           Am
Uykular haram iken gülüilerin yalandi
Am        Dm      G          C
Ne acilar yaiandi ne yareler kapandi
F         G       F           Am
Uykular haram iken gülüilerin yalandi

Am           Dm        G          C
Garibim hadi gül biraz bu bahar dallar kiraz
F           G       F            Am
Yaiamak hep böyledir su biter seller durmaz
Am           Dm        G          C
Garibim hadi gül biraz bu bahar dallar kiraz
F           G       F            Am
Yaiamak hep böyledir su biter seller durmaz

Tekrar

Söyleyen : Erhan Güleryüz - Bu gitar akoru 2700 kez okundu

Erhan Güleryüz şarkıları

+ Aci Düitü Ocaiima
+ Ay Deiil Mevsim Deiil
+ Biz Aiki Meleklerden Çaldik
+ Böyle Mi Olacaktik
+ Cancaiizim
+ Cancazim
+ Doium Günü
+ Garibim
+ Garip
+ Köyümün Yaimurlari
+ Mevsimler
+ Yaimura Yürüyorum
+ Yansin Geceler

+ Git ( 41588 )