Cancazim - Erhan Güleryüz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Cancazim - Erhan Güleryüz

Am                 Dm
Oturup anlat desen söyleyecek sözüm yok
G                  Am
Nerelerdeydin desen varolduium bir yer yok
Am                 Dm
Bana bir haller oldu sen gittiiinden beri 
G                  Am
Soiudum bu iehirden düiünüp o günleri

Am             Dm
Canim cancazim canim aciyor
               C-G-E
Canim cancazim seni düiününce
Am             Dm 
Canim cancazim içim aciyor
               C-G-E
Canim cancazim seni düiününce 

Am                          Dm
Yanardailar gibi kavruluyor içimde aikin 
G                          C           E
Yanardailar gibi patlayacak yüreiimden gözlerine 
Am                         Dm
Ne olur kizma bana ne olur unut deme
G                        C          E
Yok olmaya raziyim anla, anla senin gözlerinde

Söyleyen : Erhan Güleryüz - Bu gitar akoru 2661 kez okundu

Erhan Güleryüz şarkıları

+ Aci Düitü Ocaiima
+ Ay Deiil Mevsim Deiil
+ Biz Aiki Meleklerden Çaldik
+ Böyle Mi Olacaktik
+ Cancaiizim
+ Cancazim
+ Doium Günü
+ Garibim
+ Garip
+ Köyümün Yaimurlari
+ Mevsimler
+ Yaimura Yürüyorum
+ Yansin Geceler

+ Damla Damla ( 45985 )