Cancaiizim - Erhan Güleryüz - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Cancaiizim - Erhan Güleryüz

                  Dm
Oturup anlat desen   söyleyecek sözüm yok
Dm                   Am
Nerelerdeydin desen  varolduium bir yer yok
Am                   Dm
Bana bi haller oldu  sen gittiiinden beri
Dm                   Am
Soiudum bu iehirden  düiünüp o günleri

Am                     Dm
Canim cancaiizim canim aciyor
E                Am
Canim cancaiizim  seni düiününce
Am                    Dm
Canim cancaiizim içim aciyor
E                Am
Canim cancaiizim seni düiününce

Am                           Dm
Yanardailar gibi kavruluyor  içimde aikin
G                E                      
Am                            
Yanardailar gibi patlayacak  yüreiimden gözlerine
Am                          Dm
Ne olur kizma bana  ne olur unut deme
G                  E
Yok olmaya raziyim Allah  hala
E
Senin gözlerinde

Söyleyen : Erhan Güleryüz - Bu gitar akoru 2471 kez okundu

Erhan Güleryüz şarkıları

+ Aci Düitü Ocaiima
+ Ay Deiil Mevsim Deiil
+ Biz Aiki Meleklerden Çaldik
+ Böyle Mi Olacaktik
+ Cancaiizim
+ Cancazim
+ Doium Günü
+ Garibim
+ Garip
+ Köyümün Yaimurlari
+ Mevsimler
+ Yaimura Yürüyorum
+ Yansin Geceler

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52638 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49605 )
+ Zor ( 47607 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46260 )